Deel
Ga naar beneden
Admin
Aantal berichten : 2
Registratiedatum : 25-06-18
Profiel bekijkenhttp://samendepressief.actieforum.com

Regels, voorwaarden en informatie.

op di jun 26, 2018 9:49 pm
Regels, voorwaarden en informatie

Om Samen Depressief veilig, vertrouwd en prettig voor iedereen te houden zijn er een aantal regels en voorwaarden van toepassing. Het begaan van iets wat in de strijd is tegen de regels of voorwaarden kan ervoor zorgen dat jouw toegang tot Samen Depressief geblokkeerd word. De regels en voorwaarden zijn er niet voor niets en het word daarom zeer geappreciëerd als deze zorgvuldig doorgenomen worden. Dit om verwarring te voorkomen.

Bedankt voor de hulp om Samen Depressief veilig en aangenaam te houden!


Algemene voorwaarden

1. Samen Depressief is een vrijblijvende website wat inhoud dat de registratie en het gebruik van alle modules gratis is. Één ieder kan en mag zich registreren en het is toegestaan om over maximaal twee accounts te beschikken.
2.1 De volledige verantwoordelijkheid over geregistreerde accounts ligt bij de eigenaar van deze accounts. Wij zijn niet aansprakelijk te stellen bij diefstal of misbruik van accounts hoewel wij ons uiteraard inzetten om iets dergelijks tegen te gaan.
2.2 Bij deze verantwoordelijkheid hoort ook het gebruiken van foto's en bestanden. Wij zijn niet aansprakelijk te stellen bij het verlies of diefstal van foto's en bestanden welke door jou op deze website zijn geplaatst.
2.3 Het is tevens eigen verantwoordelijkheid om erop te letten dat je geen gebruik maakt van beschermde afbeeldingen of bestanden waar een copyright op rust tenzij hier toestemming voor is gegeven door de eigenaar van deze afbeeldingen of bestanden.
3. Bij het voltooien van jouw registratie ga je automatisch akkoord met de regels en voorwaarden van de website. Hoewel wij ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat regels nageleefd worden, hebben wij niet altijd de mogelijkheid om direct in te grijpen wanneer iemand in strijd is tegen de regels.
4. Het team heeft te allen tijde het recht om een lid sancties voor te leggen, hetzij waarschuwingen of een (tijdelijke) blokkade van de website, wanneer het team dit als noodzakelijk acht.
5. Het team behoud te allen tijde het recht om de huidige regels/voorwaarden aan te passen, oude regels/voorwaarden te verwijderen en nieuwe regels/voorwaarden toe te voegen, hetzij zonder of met aankondiging hiervan.
6. Wij doen ons best om de website up & running te houden, echter kunnen wij geen garantie bieden dat de website altijd bereikbaar zal zijn.
7. Samen Depressief zal er te allen tijde voor zorgen dat persoonsgegevens anoniem en privé blijven. Enkel en alleen de beheerder van Samen Depressief beschikt over persoonlijke informatie waaronder e-mailadressen en IP-adressen. Jouw privacy is van groot belang voor ons en dergelijke gegevens zullen op geen enkele manier gebruikt worden voor andere doeleinden dan het veilig houden van leden en de website.
8. Heb je na het lezen van de voorwaarden en regels vragen of opmerkingen, dan kun je de beheerder bereiken door middel van een bericht op de website of een e-mail naar samendepressief@outlook.com.
Terug naar boven
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum